Υπηρεσίες

Η έμπειρη ομάδα της First Class Properties είναι 24/7 διαθέσιμη, καθόλη τη διάρκεια της διαμονής σας, για να σας παρέχει εκείνες τις υπηρεσίες που θα μετατρέψουν το ταξίδι σας στην Αθήνα σε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία και να ικανοποιήσει όλες τις υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές απαιτήσεις και επιθυμίες σας.
FC Luxury Properties1
FC Luxury Properties2
FC Luxury Properties3
FC Luxury Properties4

Υπηρεσίες κατόπιν ζήτησης

Η διαμονή σας σε ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα της First Class Properties σας δίνει επίσης πρόσβαση στο γαλαξία VIP υπηρεσιών (με χρέωση) που προσφέρουμε -σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας- σε προνομιακές τιμές.

Ξεκινώντας από τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου, λιμουζίνας και γιοτ (για μοναδικές κρουαζιέρες στα γειτονικά νησιά), διοργάνωσης συναρπαστικών event και εκδρομών (εντός και εκτός Αθήνας) ή εξειδικευμένων tour (ιστορικών, αρχιτεκτονικών, γαστρονομικών) στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με προσωπικό ξεναγό.

Αν, από την άλλη, επιθυμείτε να δώσετε μια άλλη διάσταση στη διαμονή σας στο διαμέρισμά σας, τότε σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δειπνήσετε in house με ένα υψηλής γαστρονομικής ποιότητας μενού, ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες σας, από γνωστό σεφ.

Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα από τα spa /wellness πακέτα μας με τους έμπειρους θεραπευτές να έρχονται στο χώρο σας για μια σειρά από χαλαρωτικές και αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου και σώματος (εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα συμβεβλημένα κέντρα spa που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα διαμερίσματά μας). Στα πλαίσια των υπηρεσιών ομορφιάς που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας συμπεριλαμβάνονται μια πλήρη γκάμα hair & make up επιλογών (από styling και κούρεμα, μέχρι βάψιμο και make up) καθώς επίσης δυνατότητα για μανικιούρ και πεντικιούρ.

Στην έμπειρη ομάδα συνεργατών της First Class Properties συμπεριλαμβάνονται επίσης προσωπικοί βοηθοί, σωφέρ και σωματοφύλακες που είναι στη διάθεσή σας, αν και εφόσον το επιθυμείτε.

Spa & Μασάζ - FC Luxury Properties

Spa & Μασάζ

Υπηρεσίες ευεξίας
Για τη φροντίδα και τη χαλάρωσή σας, μπορείτε να επιλέξετε από τις υπηρεσίες In House ή να επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα Spa που προσφέρουμε.
  • Πακέτα Spa
  • Χρωματισμός μαλλιών
  • Κούρεμα - Περιποίηση μαλλιών
  • Πεντικιούρ
  • Μανικιούρ
  • Υπηρεσίες μακιγιάζ
  • Θεραπείες προσώπου
  • Υπηρεσίες ομορφιάς

Επικοινωνία

Ενοικίαση αυτοκινήτου & Λιμουζίνας - FC Luxury Properties

Ενοικίαση αυτοκινήτου & Λιμουζίνας

Ενοικιάστε αυτοκίνητο ή λιμουζίνα
Σας παρέχουμε νοικιασμένο αυτοκίνητο κατόπιν κράτησης για να επισκεφτείτε τα δεκάδες παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το διαμέρισμα-βάση σας.

Επικοινωνία

Ναύλωση σκάφους - FC Luxury Properties
Ναύλωση σκάφους
Κρουαζιέρες στην Ελλάδα
Ενοικιάστε ένα σκάφος για μοναδικές κρουαζιέρες στα γειτονικά νησιά.

Επικοινωνία