Παροχές διαμερισμάτων

Τα πλήρως εξοπλισμένα πολυτελή διαμερίσματα προς ενοικίαση της First Class Properties, που βρίσκονται στις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθήνας, διακρίνονται για τις πλούσιες δωρεάν παροχές -αντίστοιχες αυτών ενός πεντάστερου ξενοδοχείου- που προσφέρουν στους φιλοξενούμενούς τους.
Δωρεάν παροχές & υπηρεσίες - FC Luxury Properties

Δωρεάν παροχές & υπηρεσίες

Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση
Η γκάμα παροχών της First Class Properties ξεκινάει από το γλυκό καλωσόρισμα με εκλεκτά σοκολατάκια, το -εφοδιασμένο με εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά και γάλα- ψυγείο και τις δωρεάν κάψουλες της επιλογής σας για μηχανή espresso Nespresso. Και συνεχίζει με τα υλικά για ένα πλούσιο πρωινό (ψωμί, βούτυρο, μέλι, μερέντα, τυρί, γαλοπούλα, δημητριακά), την υπηρεσία καθαριότητας (αλλαγή πετσετών, σεντονιών), το parking, το Wi-Fi και, πάνω από όλα, την 24/7 concierge service που είναι εκεί -μεταξύ άλλων- για να σας προτείνει τις καλύτερες διαδρομές και να σας κάνει κράτηση στα εστιατόρια και club που επιθυμείτε.

Πολυτελή διαμερίσματα με παροχές πενταστερου ξενοδοχείου

28.12.2018
Wi-Fi
P
Parking
Κουζίνα
Υπηρεσία καθαρισμού
Καλάθι καλωσορίσματος
Χαρακτηριστικά διαμερισμάτων - FC Luxury Properties

Χαρακτηριστικά διαμερισμάτων

Όλα τα -αυστηρώς επιλεγμένα- ακίνητα της First Class Properties είναι διακοσμημένα από επώνυμους interior designers και πληρούν τις προδιαγραφές μιας πράσινης οικολογικής κατοικίας και είναι πλήρως εξοπλισμένα με design έπιπλα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και μικροσυσκευές. Συγκεκριμένα περιλαμβάνουν queen size κρεβάτια με ανατομικά στρώματα, δορυφορικές 4K smart τηλεοράσεις LG (με οθόνες 32 και 52 ιντσών), μοντέρνες κουζίνες (με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, βραστήρα, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, μηχανή espresso Nespresso), πλυντήριο πιάτων, αυτόνομο κλιματισμό, Wi Fi και επώνυμα προϊόντα μπάνιου Korres.