Εταιρία

Η First Class Properties ιδρύθηκε από στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία στο real estate που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα exclusive portfolio από αυστηρά επιλεγμένες κατοικίες στις πιο περιζήτητες περιοχές κατά μήκος της παγκοσμίου φήμης Αθηναϊκής Ριβιέρας (Παλαιό Φάληρο, Ελληνικό, Βάρκιζα) και του ιστορικού κέντρου (Κολωνάκι, Πλάκα). Οι κατοικίες (διαμερίσματα, μονοκατοικίες, νεοκλασικά) της First Class Properties, όλες πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες, διατίθενται για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση, με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών επισκεπτών στην Αθήνα για άνεση, πολυτέλεια και υψηλή αισθητική.
First Class Properties - FC Luxury Properties

First Class Properties

Ταυτόχρονα η First Class Properties δίνει τη δυνατότητα σε ξένους επενδυτές να αποκτήσουν άδεια παραμονής στη χώρα μας, επενδύοντας σε πολυτελείς κατοικίες. Ενώ, επιπλέον, αναλαμβάνει την πλήρη αναβάθμιση και ανακαίνιση των ακινήτων, σε συνεργασία με μια ολοκληρωμένη και έμπειρη ομάδα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Στο πυρήνα της φιλοσοφίας της First Class Properties βρίσκεται η 24/7 εξυπηρέτηση των πελατών της και η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίσουμε μια αξέχαστη διαμονή ή μια έξυπνη επένδυση μεγάλης δυνητικής απόδοσης. Όλες οι κατοικίες που αναλαμβάνει η First Class Properties αποκτούν σήμα επιπλωμένης τουριστικής κατοικίας από τον ΕΟΤ, φέρουν πλήρεις πιστοποιήσεις για μέγιστη ενεργειακή απόδοση και μετατρέπονται σε αξιόπιστες επενδύσεις για τους ιδιοκτήτες τους.

Είτε επισκέπτεστε την Αθήνα για διακοπές, είτε αναζητάτε μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία, η ομάδα της First Class Properties είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

 Επικοινωνία